Welkom

Welkom bij Zwemschool de Walvis te Raalte

Telefoon: 0621 – 856632

Zwemschool de Walvis geeft al 25 jaar met succes zwemles aan jonge kinderen vanaf 4 en een half jaar in Overijssel. Ook al jaren in Hotel de Zwaan te Raalte, en op Vakantiepark Sallandshoeve te Nieuw Heeten. Duizenden kinderen hebben hier al zwemles genoten bij ons. Wij zijn een vertrouwd adres in uw regio dus!

Wij hebben het hoogste slagingspercentage in de regio. Alle deelnemers haalden afgelopen schooljaar weer hun A plus B diploma. De kinderen die zich er voor opgegeven hebben ook zelfs C!!!

De zwemlessen worden gegeven op woensdagen van 15 uur tot 17 uur. En op zaterdagen van 11.15 uur tot 13.15 uur. De eerstvolgende nieuwe groepen starten per maart 2022 weer op woensdagmiddag en per september 2022 op zaterdagochtenden. Voor dit jaar zitten we vol helaas vanwege de grote animo na de Corona-stops.

Voor opgave kunt u bij contact invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, 06nummer en LESDAG, waarna u binnen enkele werkdagen per mail bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt.

Het adres voor zwemles Raalte

Het adres voor zwemles Lemelerveld

Het adres voor zwemles Luttenberg

Het adres voor zwemles Mariënheem

Het adres voor zwemles Wijhe

Het adres voor zwemles Olst

Locatie:

Vakantiepark Heino, Schoolbosweg 10, 8141 PX te Heino

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: