Welkom

ZWEMSCHOOL DE WALVIS LUTTENBERG, Tel: 06 – 21 85 66 32

Al meer dan 20 jaar geven wij met succes zwemles aan kinderen vanaf 4enhalf jaar, op meerdere Vakantieparken en Hotels in Nederland. Duizenden kinderen hebben al zwemles genoten bij ons. Wij zijn een vertrouwd adres, ook op Vakantiepark de Luttenberg dus!

Op deze prachtig locatie aan de Heuvelweg 9 te Luttenberg, verzorgen wij in de lente/zomer van 2020 weer zwemlessen volgens het Nieuwe Zwemonderwijs. U komt uw kind brengen, en na 120 minuten weer ophalen, net als op de basisschool. Bij deze lessen ligt er veel minder druk op kids, dan bij de reguliere korte lessen. Het is een kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. De kids krijgen wat eten en drinken mee waar een pauze voor ingelast is, gekoppeld aan een speelkwartier. Prima te doen dus voor het jonge kind. Uiteraard mag u ook gewoon wachten op het park. Maar bij ons is uw kind in vertrouwde handen!

Kortom: wij zijn hét adres voor zwemles in de regio Luttenberg.

De lessen zijn 1 x per week, te weten op donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Dit gedurende de periode eind maart t/m half september. In de vakanties is er geen zwemles. Na deze periode heeft uw kind nog een paar lessen nodig op Camping Heino op 10 minuten rijden van de Luttenberg om voor het A diploma op te kunnen gaan. Uw kind mag hier tevens voor B doorgaan, of wachten tot het voorjaar en op de Luttenberg weer verder gaan voor B.

Het adres voor zwemles in de regio!

Zwemles Luttenberg

Zwemles Lemele

Zwemles Hellendoorn

Zwemles Marienheem

Locatie:

Heuvelweg 9, Luttenberg

Referenties:

"Vakkundige en professionele begeleiding van de kinderen!"

Linda Langelaar
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: