Welkom

ZWEMSCHOOL DE WALVIS LUTTENBERG, Tel: 0546-814909

Al 20 jaar geven wij met succes zwemles aan kinderen vanaf 4enhalf jaar, op meerdere Vakantieparken en Hotels in Nederland. Duizenden kinderen hebben al zwemles genoten bij ons. Wij zijn een vertrouwd adres, ook op Vakantiepark de Luttenberg dus!

Op deze prachtig locatie aan de Heuvelweg 9 te Luttenberg, verzorgen wij in de lente/zomer van 2018 weer zwemlessen volgens het Nieuwe Zwemonderwijs. U komt uw kind brengen, en na anderhalf uur weer ophalen, net als op de basisschool. Bij deze lessen ligt er veel minder druk op kids, dan bij de reguliere korte lessen. Het is een kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. De kids krijgen op dinsdagen wat eten en drinken mee waar een pauze voor ingelast is, gekoppeld aan een speelkwartier. Prima te doen dus voor het jonge kind. Uiteraard mag u ook gewoon wachten op het park. Maar bij ons is uw kind in vertrouwde handen!

Kortom: wij zijn hét adres voor zwemles in de regio Luttenberg.

De lessen zijn 2 x per week, te weten op dinsdag van 16.00 uur tot 17.30 uur plus donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Dit gedurende de periode eind maart t/m september. In de vakanties is er geen zwemles. U kind kan in principe binnen de gestelde periode het A diploma halen.

De B lessen starten dan weer in april 2019, zodat de kinderen als het ware een opfriscursus, plus diploma B krijgen voor de zomer van dat jaar (1 x per week). En in september van dat jaar kunnen de kinderen ook nog weer C lessen volgen (ook 1 x per week) om die vervolgens aan het einde van het campingseizoen af te sluiten met het C diploma. Afgelopen seizoen gaf echter iedereen er de voorkeur aan de B lessen direct voort te zetten op een van onze zwemscholen te Heino of Nieuw Heeten. Dit is dus ook een mogelijkheid.

Het adres voor zwemles in de regio!

Zwemles Luttenberg

Zwemles Lemele

Zwemles Hellendoorn

Zwemles Marienheem

Locatie:

Heuvelweg 9, Luttenberg

Referenties:

"Vakkundige en professionele begeleiding van de kinderen!"

Linda Langelaar
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: