Tarieven

Tarieven per januari 2022:

A of B € 25,– per les van 120 minuten. U ontvangt per maand een factuur voor het aantal lessen dat op het programma staat. De betaling gaat per bank.

B, € 12,50 per les van 60 minuten. U ontvangt per maand een factuur voor het aantal lessen dat op het programma staat. De betaling gaat per bank.

C, € 12,50 per les van 60 minuten. U ontvangt per maand een factuur voor het aantal lessen dat op het programma staat. De betaling gaat per bank.

Zwemvaardigheid, € 12,50 per les van 60 minuten. U ontvangt per maand een factuur voor het aantal lessen dat op het programma staat. De betaling gaat per bank.

Inschrijfgeld op de zwemschool bedraagt € 12,50

Examen aanvragen voor diploma A, B of C: € 15,–

Wij worden erkend door de nationale zwembond ZwemOnderwijs Nederland, en mogen examens organiseren in het zwembad waar uw kind ook zwemles krijgt.

Voor opgave kunt u bij “online inschrijven” invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, en uw 06nummer, waarna u binnen enkele werkdagen per mail een bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt. Vergeet u niet bij opmerkingen te vermelden op welke locatie u wilt lessen met uw kind!

Het adres voor zwemles Lattrop

Het adres voor zwemles Denekamp

Het adres voor zwemles Tilligte

Het adres voor zwemles Reutum

Het adres voor zwemles Ootmarsum

Het adres voor zwemles Agelo

Locatie:

Landgoed de Holtweijde
Spiekweg 7
7635 LP Lattrop

Referenties:

"Goede instructeurs en een goede sfeer!"

Erik de Morgen
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: