Lestijden

Kinderen krijgen bij ons op de Holtweijde te Lattrop 1 x per week 120 minuten zwemles volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs. U kunt uw kind brengen, en na 2 uur weer ophalen. Er zwemmen slechts 10 kindjes per zwemonderwijzer in het grote zwembad. Wij willen ons zwemonderwijs veilig en overzichtelijk houden! De lessen hier zijn op maandag of dinsdagmiddag van 17 tot 19 uur. We starten altijd met een nieuwe groep in september en in maart.

Voor september 2021 en september 2022 (maandaggroep) zit de groep vol. Voor maart 2022 (dinsdaggroep) zit de groep ook vol. Er is nog enige plaats voor maart 2023 en september 2023.

In hotel de Landmarke te Ootmarsum / Agelo geven wij zwemles op donderdagmiddag van 17 tot 19 uur. Er zwemmen hier maximaal 10 kindjes in het bad.

Voor september 2021 en ook september 2022 zit de groep vol. Voor september 2023 zijn er nog enkele plekjes.

Het lesprogramma is opgedeeld in blokken van goed leren zwemmen, spelen in water, en natuurlijk zijn er pauzes om wat te eten/drinken en om van het toilet gebruik te maken. Het programma is zeer goed te doen voor jonge kinderen. Er wordt niet alleen intensief banen gezwommen, maar ook alle vereiste (luie) oefeningen zoals drijven, duiken, onderwater zwemmen e.d. komen ruimschoots aan bod. Het is als een leuk kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Er ligt veel minder druk op kinderen dan bij korte zwemlessen.

In principe kan uw kind in 1 jaar A plus B halen bij ons!

Locatie:

Landgoed de Holtweijde
Spiekweg 7
7635 LP Lattrop

Referenties:

"Goede instructeurs en een goede sfeer!"

Erik de Morgen
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: