Lestijden

Kinderen krijgen bij ons op de Holtweijde te Lattrop 1 x per week 120 minuten zwemles volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs. U kunt uw kind brengen, en na 2 uur weer ophalen. Er zwemmen slechts 10 kindjes per zwemonderwijzer in het grote zwembad. Wij willen ons zwemonderwijs veilig en overzichtelijk houden! De lessen hier zijn op maandag of dinsdagmiddag van 17 tot 19 uur. We starten altijd met een nieuwe groep in september en in maart.

De Holtweijde zit vol voor september 2022 (maandagcursus). En ook voor maart 2022 en 2023 (dinsdagcursus). Er zijn nog plekjes voor september 2023.

De Landmarke zit vol voor september 2021, 2022, 2023 en 2024 (donderdagcursus). Inschrijven voor september 2025 kan pas vanaf september 2022.

Het lesprogramma is opgedeeld in blokken van goed leren zwemmen, spelen in water, en natuurlijk zijn er pauzes om wat te eten/drinken en om van het toilet gebruik te maken. Het programma is zeer goed te doen voor jonge kinderen. Er wordt niet alleen intensief banen gezwommen, maar ook alle vereiste (luie) oefeningen zoals drijven, duiken, onderwater zwemmen e.d. komen ruimschoots aan bod. Het is als een leuk kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Er ligt veel minder druk op kinderen dan bij korte zwemlessen.

In principe kan uw kind in 1 jaar A plus B halen bij ons!

Locatie:

Landgoed de Holtweijde
Spiekweg 7
7635 LP Lattrop

Referenties:

"Goede instructeurs en een goede sfeer!"

Erik de Morgen
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: