Welkom

ZWEMSCHOOL DE WALVIS: 06 – 21 85 66 32

Zwemschool de Walvis verzorgt al 25 jaar zwemlessen aan jonge kids vanaf 4enhalf jaar. In september 2014 zijn we begonnen met de zwemles op Landgoed de Holtweijde te Lattrop. En per oktober 2017 in Hotel de Landmarke te Ootmarsum/Agelo. Wij hebben al duizenden kinderen leren zwemmen in Twente en Salland en zijn dus een vertrouwd adres in uw regio!

De Holtweijde zit vol voor september 2022 en 2023 (maandagcursus). En ook voor maart 2022 en 2023 (dinsdagcursus). 

De Landmarke zit vol voor september 2021, 2022, 2023 en 2024 (donderdagcursus). Inschrijven voor september 2025 kan pas vanaf september 2022.

Wij verzorgen zwemlessen volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs. Het Nieuwe Zwemonderwijs betreft zwemlessen van 120 minuten achter elkaar voor diploma A, en 60 minuten voor diploma B. Kinderen kunnen dan in principe binnen 1 schooljaar of 1 kalenderjaar hun A plus B diploma halen. Vanaf het begin af aan wordt al vaak met kleren aan geoefend. Tevens wordt vanaf diploma B geoefend met het thema “help je vriendje / help je vriendinnetje”.

Wij hebben nu al jaren ervaring met Het Nieuwe Zwemonderwijs op onze zwemlocaties te Agelo, Lattrop, Raalte en Nieuw Heeten. Vaak denken ouders: 2 uur zwemles achter elkaar??? Dat trekt mijn kind toch niet!!! Echter het tegendeel is bewezen.

De kinderen moeten tegenwoordig zoveel leren voor hun zwemdiploma, dat wij alle oefeningen gedurende 2 uren aanbieden in “Blokkenonderwijs”. D.w.z. goed leren zwemmen voor alle zwemoefeningen die vereist zijn, afgewisseld door spelen en pauzes waarin wat gegeten of gedronken kan worden. Zwemles is op deze manier ook echt een feest voor de kinderen. U kunt uw kind brengen en na 2 uur weer op komen halen. Net als op school, uw kind is bij ons in veilige handen!

In onze groepjes zwemmen maximaal 10 kinderen per zwemonderwijzer voor A. Wij willen ons zwemonderwijs overzichtelijk en veilig houden.

Het adres voor zwemles Lattrop

Het adres voor zwemles Ootmarsum

Het adres voor zwemles Tilligte

Het adres voor zwemles Denekamp

Het adres voor zwemles Reutum

Het adres voor zwemles Saasveld

Schwimmunterricht Nordhorn

Locatie:

Landgoed de Holtweijde
Spiekweg 7
7635 LP Lattrop

Referenties:

"Goede instructeurs en een goede sfeer!"

Erik de Morgen
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: