Protocollen

Protocol zwemlessen en parkeren:

Vanwege privacy redenen is het niet toegestaan om tijdens de zwemlessen foto’s of filmpjes te maken van zweminstructeurs en andere kinderen dan die van u zelf. Alleen tijdens de periodieke kijklessen mag dit wel van uw eigen kind en eventueel anderen als u een What’s app verklaring hebt van andere ouders van kinderen waarvan u foto’s van wilt maken.

U mag uw kind binnen brengen en wachten tot de les begint. Als alle kinderen onder begeleiding van zweminstructeurs in het water zijn en de les begonnen is dient u de badhal te verlaten. Tien minuten voor het einde van de zwemles mag u weer plaats nemen in de badhal om het laatste deel van de zwemles te kunnen aanschouwen.

Het is niet toegestaan uw kind te laten spelen in het peuterbad in de badhal voor of na de zwemles. Dit om ongelukjes te voorkomen. Wij zijn ook pas verantwoordelijk voor de kinderen als de eigenlijke les begonnen is.

PARKEREN IS ALLEEN TOEGESTAAN OP DE GROTE PARKEERPLAATS AAN DE OVERKANT VAN DE CAMPING. ER IS EEN BRANDWEERVERORDENING VAN KRACHT OVER FOUT PARKEREN IN DE LAAN VOOR DE SLAGBOOM. ZWEMSCHOOL DE WALVIS IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR FOUT PARKEREN EN DAARUIT VOORTVLOEIENDE MAATREGELEN EN / OF BOETES.

Locatie:

Vakantiepark Heino, Schoolbosweg 10, 8141 PX te Heino

Referenties:

"Wat een sfeer, top!"

Mike Middel
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: