Agenda

In de kerstvakantie is er vanwege groot onderhoud aan het zwembad geen zwemles van maandag 24 december t/m zaterdag 5 januari. De lessen van de zaterdaggroepen 5 januari worden verschoven naar zondag 6 januari. De zaterdag 9 uurgroep naar zondag van 9 tot 10 uur. De zaterdag 11 uurgroep naar zondag van 12 tot 13 uur. De zondaggroep heeft daarom op 6 januari ook een les van 60 minuten van 11 tot 12 uur!

In de krokusvakantie is er gewoon zwemles op alle dagen, behalve voor de woensdagmiddaggroep (dit vanwege een andere activiteit in het zwembad).

De zaterdag 9 uur groep heeft in de krokusvakantie extra les op dinsdag plus donderdag van 9 tot 10 uur.

De zaterdag 11 uur groep heeft in de krokusvakantie extra les op dinsdag plus donderdag van 10.05 tot 11.05 uur.

De zondag 10 uur groep heeft in de krokusvakantie extra les op dinsdag plus donderdag van 11.10 tot 12.10 uur.

Deze extra lessen zijn er zoals eerder vermeld in de bij de aanmelding verstuurde kleurenfolders, om de kinderen een extra ‘boost’ te geven in het laatste deel van het A traject omdat er voor de ‘weekendkids’ geen les was in september. Tevens worden ze afgetrokken van eventuele absentie / of compensatie voor het missen van lessen later in het traject. Bijgehouden wordt wie er wel of niet aanwezig is op alle lessen die we geven dit schooljaar. De lessen zijn niet verplicht maar wel raadzaam, bovendien gratis voor elke deelnemer.

 

Locatie:

Vakantiepark Heino, Schoolbosweg 10, 8141 PX te Heino

Referenties:

"Wat een sfeer, top!"

Mike Middel
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: