Welkom zwemles Hardenberg

ZWEMSCHOOL DE WALVIS WENDY

Welkom op deze informatiepagina betreffende zwemles op Vakantiepark Het Stoetenslagh, Elfde Wijk 42, 7797 HH Rheezerveen – Hardenberg. Tel: 0621-856632

Al meer dan 20 jaar geven wij als Zwemschool de Walvis, met succes zwemles aan kinderen vanaf 4 en half jaar. Sinds mei 2009 verzorgen wij ook zwemles in Hardenberg.

Naast goed leren zwemmen, vinden wij het belangrijk dat kinderen ook leren overleven in water als ze in een vervelende situatie terecht komen. Ons motto is: in het water springen doe je in een badpak of zwembroek, maar in het water vallen gebeurt doorgaans als een kind gewoon gekleed is.

Daarom volgen wij het traject Survival ABC van ZwemOnderwijs Nederland, en wordt er vanaf het begin af aan al om de week met kleren aan geoefend. Tevens wordt vanaf diploma B geoefend met het thema “help je vriendje / help je vriendinnetje”.

Wij geven lessen volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs ( 1 x per week 2 uur les): Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Uw kind krijgt wat eten en drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Aansluitend hierop is er een speelkwartier. Op deze manier ligt er veel minder druk op jonge kinderen dan bij korte lessen. U kunt uw kind brengen en na 2 uur weer ophalen. Blijven mag natuurlijk ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen.

ALS U ONLINE GAAT INSCHRIJVEN GRAAG BIJ OPMERKINGEN DE DAG / TIJDSTIP VERMELDEN A.U.B!!!

Het adres voor zwemles Hardenberg

Het adres voor zwemles Coevorden

Het adres voor zwemles Hoogeveen

Het adres voor zwemles Lutten

Het adres voor zwemles Dedemsvaart

Het adres voor zwemles Slagharen

Het adres voor zwemles Gramsbergen

Locatie:

Vakantiepark Het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH Rheezerveen – Hardenberg

Referenties:

"Mijn kinderen hebben met veel plezier zwemmen geleerd!"

Gert de Lange
  • Bij zwemschool De Walvis is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: